SPAR PENGE MED KOMBANU

HUDEN SIGER JA JA TIL ZIAJA!

Jeg døjer jo med en hud, som ofte bliver ret tør og kedelig, og det er vi nok mange som gør derude i den ganske land, men hvad gør man så ved det? jo, man finder jo en god fugtighedscreme, men hvor finder man så god creme henne,  som ikke fedter og ikke tager evigheder om at trænge ind i huden, og give den, den der glød og smidige udstråling? Jeg er virkelig en klovn til at tage mig af min hud, og gør det altid i al hast inden jeg skal ud af døren, og derfor skal jeg også have en creme som jeg hurtigt kan påføre make-up ovenpå.

Jeg er ikke så feminin når alt kommer til alt, hvad angår at pleje mig ud fra alle skøndhedritualernes regler. Nope jeg er en  kategori udenfor, som bare tager det på farten når jeg husker det. Derfor har jeg brug for noget som bare virker express on the go. Det lykkedes mig faktisk at finde noget som virker perfekt til netop mig. Yes man skulle ikke tro at jeg kunne formå at lykkedes med at finde en og creme, så grøn jeg er inde for det område. Men Ziaja har en serie som bare er som skræddersyet til sådan en som jeg.

Lækre cremer fra Ziajashop

Jeg fandt en lækker express serum smoothing & firming creme som jeg kan påføre lige inden jeg skal  krigsmale ansigtet. Jeg fandt også en god facescrub som jeg så bare lige skal huske at benytte når jeg er i bad. Det går nogenlunde, men vil ikke prale af at være for hyppig med den 😉 Men jeg ser dog allerede en forandring i min hud nu efter kort tids brug. Men det er nok også fordi at jeg også har påført den Goat’s milk som er en dejlig lækker face mask som virkelig frisker min hud op! Jeg føler mig ligefrem som en helt ny udgave af mig selv, og meget mere tiltrækkende at se på. Det booster altså ens selvtillid en smule, at have en skøn hud og glød når man bevæger sig ud i verden.

Jeg kan virkelig mærke hvordan jeg lige vokser 5 cm mere ved at have en hud, jeg ikke føler mig flov over og gemmer væk fordi, at den er tør og trist. Nææh, nu er alle de tørre flager af hud pistborte, og jeg kan takke face & neck cream for det, da den reducere tør hud væsentligt. Og det gør den virkelig! En anden god ting er at du finder disse cremer på apoteket og så er de er allergivenlige, og så er de billige! De ligger i en prisklasse hvor alle kan være med. Under en flad 50’er! Det er billigt! Mange cremer kommer man snildt af med 2-300 kr for, og så er det ofte noget som både er testet på dyr, fuld af skadelige indridigenser og parfume.

Så vil du også mærke en positiv forandring i din hud så vil jeg klart anbefale at give Ziaja en chance for at rette op og give dig en lækker hud som bare stråler!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR PENGE MED KOMBANU