AV FOR H....

HR HØFLIG-KENDER DU HAM?

Jeg oplever lidt for ofte at vi Danskere glemmer at udvise næstekærlighed, og har alt for travlt med vores eget liv, til at vi egentlig ænser alle andre omkring os. Når jeg går rundt ude i gadebilledet så er der så mange, som bare suser afsted og skubber og maser uden at sige undskyld. Hvis man skal forbi, hvorfor kan man så ikke lige sige undskyld må jeg lige passere forbi? Men nej, jeg får bare et puf og ser ind i et vredt ansigt som bare udstråler flyt dig dog forhelvede!!

Det er lige til at blive i dårligt humør af! Jeg er altid hjælpsom og høflig, men det kommer bare sjældent den anden vej. Man siger at man skal behandle andre som du selv gerne vil behandles. Men må får godt ikke så meget tilbage på den konto, og er det så her man bare skal sige skråt op til det hele så? Nej, jeg vil ikke ændre på hvem jeg er, og lade sure opstød spolere mit humør, men træls det er det altså. Man kunne forvente at folk havde lidt mere pli men sådan er det bare ikke.

Det er godt nok langt mellem snapsene på den front. Kan vi ikke godt forsøge at være lidt mere venlige og høflige overfor hinanden på trods af at vi alle har en lorte dag i ny og næ og nogle gange er presset på jobbet eller hjemmet. Det koster ikke noget at sende et smil og holde døren for hinanden eller bare lige give plads for hinanden uden at skulle sende vrede blikke og ord efter hinanden.

Husk på at vores børn ser hvad vi gør og det printes ind på deres nethinde og så gør de jo ligeså. Jeg ønsker ikke at min datter skal blive en kodylt røvhul ude i gadebilledet når hun bliver teenager og voksen. Hun skal have de rette værdier og det vil jeg være bedste forbillede for, men hun ser jo desværre også hvad andre omkring hende gør og det er her jeg bliver trist. For er det sådan en verden hun skal opleve, hvor alle har nok i sig selv og skider højt og helligt på om man såre andre eller jogger ovenpå dem, bare man selv kommer først.

Tænk over hvad dit barn ser og hvem du egentlig gerne vil have at dit barn vokser op som. Men det gælde for alle børn eller ej! Vis lidt overskud og mærk hvor rart det egentlig er at glæde andre.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AV FOR H....