INDRET MED PALLE

HOTELLER NU MÅ I HOLDE OP!

Vi har alle brugt dem i et eller andet omfang og vi er mange der kommer til at benytte dem i fremtiden, men hvorfor er det så lige at de har fundet på denne skøre og helt ulogiske ide? Jeg forstår det slet ikke og jeg er ikke fan! Det er jo helt tosset at tro at nogen kan synes det er en fed ide. Eller er det bare mig som er den skøre her? Jeg kan altså i min vildeste fantasi ikke tro at der er nogen som tænker wow det er sgu en fed ide de lige kom med der.

Nu havde jeg en lille overnatning på Bella Sky hotel og her har de altså valgt at sætte glas imellem toilet og rum som er transparent?? Jamen hvorfor? Hvem har lyst til at sidde der og lette sine trængsler for åben skue? Ikke jeg, og det er uanset om det er en fast partner eller veninde, så gider jeg da ikke gøre min business alt imens han eller hun kan følge med på den anden side. Hvorfor så overhovedet sætte en dør i ind til toilettet? Det er mig virkelig en gåde hvem der fandt på, at det skulle være et hit hos hotel gæsterne. Men her kan du og din roomie altså sidde og vinke til hinanden alt imens der gøres stort og småt. I don’t get it!

Det her er taget fra toilettets placering. Sig hej til din makker som ligger og læser i sengen. Hvorfor????

 

kan vi ikke godt få lidt privatliv tilbage tak

2 kommentarer

  • Ha-ha, god debat kommentar.
    Nu er jeg så gift med arkitekt / bor i hus med bade- og soveværelse ud i et, så det der er peanuts 😉 …

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha, åh gud jeg føler med dig. Jeg ville nok drøne i Silvan og købe materialer til at sætte en væg op 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDRET MED PALLE