BESKYT DIN LAPTOP MED TRUNK

HØJBEDE FOR HAVE OG HUS

Blomster, blomster, blomster! Kan man overhovedet få for mange blomster? NEJ! Jeg elsker blomster og nu hvor jeg jo desværre ikke har have så må jeg ty til krukker og højbede. Og der findes jo et hav af forskellige højbede til haven for enhver smag. Mange tror at når man snakker højbede til haven, så er det kun de sorte træ højbede som der er tale om, men nej der er så mange smukke højbede som fåes  i forskelligt materiale.

Det gode ved disse højbede er at de både kan benyttes som højbede til haven og terrassen. Og så er der ovenikøbet sneglekant så man slipper for at sneglene får hapset blomsterne inden de kan nydes! Der er jo ikke megen sjov ved at plante blomster for at fodre havens snegle. Så vil du pifte haven op uden at have store bede der skal ryddes for ukrudt eller blot har en terrasse som mangler lidt pynt, så er højbede en rigtig god løsning. Jeg har selv højbede og krukker på min terrasse og de bugner af blomster i alle regnbuens farver. Man kan altså bare aldrig få nok af blomster!

Skrevet i samarbejde med Lyngeshop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESKYT DIN LAPTOP MED TRUNK