PEPPY POSTERS FOR DE SMÅ

HILS PÅ MIN RYNKE

Jeg har jo en del rynker men den som er min favorit er lille, tyk, pølset og ret nuttet. Så tænker du – en rynke kan da ikke være nuttet! Men hvis den er lige så sød som min så jo. Her kan i så lige møde min Rynke som er min bedste ven.

Jeg fik denne lille kødklump for knap 6 år siden, af en ny afdød veninde. Hun mente at jeg da skulle have en lille upser hund som Rynke. Hun er 50% Pekingeser & 50% Chinese Crested. Så derfor betyder denne lille pølse hund alverden i mit liv, fordi hun er så unik med sin skønne personlighed og fordi hun stammer fra en god ven, som desværre forlod verden for tidligt.  Jeg elsker dette lille kræ så højt og bare tanken om den dag, hun også må afsted til de evige jagtmarker gør ondt i min sjæl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEPPY POSTERS FOR DE SMÅ