NÅR BØRN IKKE KUN LAVER DRENGESTREGER

HER BLEV DU FØDT, NU ER DET DØDT

Dette hus er nu revet ned, men det var faktisk her at jeg boede med min datters far, (hans barndomshjem) og vi havde planer om at leve sammen som en familie. Men sådan blev det ikke og idag er dette sted revet ned for at gøre plads til et nyt hus. Der var mange minder forbundet med dette sted og min graviditet forløb sig i dette hus og Samara levede sine første mdr af sit liv her. Jeg er glad for at jeg fik lov til at tage lidt billeder inden det blev jævnet med jorden. Jeg har fikset køkkenet så det blev fint, vægge og meget andet i dette hus, alt imens jeg var højgravid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR BØRN IKKE KUN LAVER DRENGESTREGER