SKT. GERTRUDS KAPELL

HENTER MIN MOR HJEM TIL DK

Jeg har lige booket fly til Geneve Schweiz for at hente min mor hjem. Hun er nu blevet udskrevet fra hospitalet og nu skal hun hjem. Men hun er ikke stærk nok til selv at komme hjem. Så der er lejet en bil og så kører jeg den hjem til Danmark fra Schweiz. Så imorgen sidder jeg på et fly mod Schweiz. Jeg håber at lægerne i Dk så vil passe bedre på hende så hun ikke dør for os næste gang. Det var så tæt på og vi lægger også sag an mod den læge som gav hende den forkerte behandling som næsten slog hende ihjel!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKT. GERTRUDS KAPELL