Søde halloween kostumer!

Halloween for hunde (fjolleri)

Ja, det er mest for sjov end alvor at jeg deler disse billeder, men syntes nu lige jeg ville dele en bunke billeder af halloween kostumer til hunde. Jeg har dog valgt dem som ser ud til at genere hundene mindst. Nogle af dem som lå på det store cyberspace var en tand for meget.

Jeg er ikke typen der finder tøj til hunde som noget naturligt, men nogle racer kan selvfølgelig have brug for det og det er helt ok. Men at behandle dem som små udklædnings dukker er ikke lige min stil, men ikke desto mindre syntes jeg, disse kostumer er søde og sjove.

Så ville lige dele dem.  🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde halloween kostumer!