RUINGÅRDEN

GØR OPBEVARINGEN LÆKKER

Der er altid noget af en sag at få plads til alle de små ting og sager som man går og gemmer på. Det havner ofte i en bunke i et rum man ikke bruger så ofte eller bliver gemt væk i små kroge i hjemmet. Her samler det sig så til en større og større bunke.

Skrevet i samarbejde med møbellageret

Men der er jo så mange bedre måder at arrangere sit rod på. Med et lækkert møblement er det en smal sag. Jeg har selv en skænk hvor jeg gemmer alt det som jeg ikke ønsker skal ligge fremme. Bøger, papirer, service, vaser osv.. Her er lige en lækker liste over de skænke og skabe som jeg har fundet både praktisk og flotte uden at de skriger for meget i rummet. Der er endda rigtig gode priser lige nu, så du kan spare penge på at købe nyt møbel.

 

Hos møbellageret er der mange muligheder for at råde bod på al den rod som har samlet sig gennem tiden. Jeg kender det for jeg er selv god til at skabe små rodebunker hist og her. Derfor er det så rart med en skænk til at proppe tingene af vejen. Se hele udvalget her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUINGÅRDEN