FÅ MERE RÅDERUM I SMÅ BADRUM!

GØR DIN HISTORIE VISUEL!

Vi alle har en historie vi bærer rundt på, og nogle gange er det rart at lade den komme til udtryk i den kunst vi pryder vores hjem med. Det kan også være en kalender eller andet som vi kunne gøre mere personlig. Visse Vasse har en masse smukke og udtryksfulde posters, kalendere osv som alle har et helt unikt motiv som med garanti også har noget der tegner din personlighed.

Skrevet i samarbejde med Visse Vasse

Jeg er nok en smule besat af at hænge ting på mine vægge, og nogle gange må jeg tøjle mig selv fra ikke at overklistre mine vægge med billeder og kunst! Men jeg elsker bare at se på smukke motiver og ting og sager på mine vægge. Det skaber jo bare så meget atmosfære og sjælero at hjemmet både byder på porte ind til andre verdener som både billedekunst og genstande kan åbne op for. Vi lever i en travl tilværelse så jeg elsker at kunne flygte ind i en anden verden via mine vægge!

 

Nu vi er igang så er det jo virkelig også lækkert at kunne have en ren samvittighed når der nu handles vægpynt. Miljøvenlige plakater er jo ret så væsentligt at have med når man nu handler papir! Se mere om plakaterne

BY THE SEA – plakat

Sunset with you

Skovshoved Petrol Station – plakat

Danmark Anemoner – plakat

Danmark Sort sol – plakat

VW CAMPER – plakat

AFTER THE HIKE – plakat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ MERE RÅDERUM I SMÅ BADRUM!