FØLER DU DIG I DEN TUNGE ENDE?

GIV POWER TIL DIN BANK

 

Det sker jo ofte når, man sidder lige i en god samtale over tlf, messenger eller sms, du skal lige til at hører en super historie og så bum, så døde mobilen. Man bliver så vred at man nærmest smider mobilen af pommeren til! Men tøv ikke for du kan få juice på tanken på nul komma fem ved, at have en powerbank med på farten. Mackabler *har et stort udvalg af gadgets og tilbehør som er din redning. Hvis du er Apple nørd som jeg så er det ren eldorado kan jeg godt love for!

Jeg har en Premium Powerbank 5000 mAh* som virkelig lader din mobs op hurtigt, og med den lovet kapacitet! Mange lover noget som de slet ikke kan leve op til, og det er ret så skuffende at sidde og vente i 100 år på, at der er nok strøm mobilen, iPadden el kameraet. Det er livet for kort til! Prisen er også til at føle på for her får du virkelig value for money!

En anden smart sag som jeg har er en Qi oplader til iPhone* med quickcharge som jeg har ved mit arbejdsbord, så kan jeg altid lige ligge min iPhone på pladen og så lader den imens jeg arbejder, men skal jeg bruge den så er der ingen kabler jeg skal til at rode med, jeg løfter den simpelthen bare og så er jeg igen kørende. 😉 Det er sgi da smart oder was?!

Jeg har ofte døjet med at Apple laderen går i stykker pga det ret så elendige kabel som medfølger, det holder jo ikke til en pind før det knækker! Men nu kan du slippe for det bøvl med en Qi lader! Nul mere kabler som knækker. Så her er også penge at spare, for vi ved vist alle hvor dyrt det hurtigt bliver med køb af lader i tide og utide. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLER DU DIG I DEN TUNGE ENDE?