DEN TOMME BUTIK

GETAWAY I SNEEN??

Skrevet i samarbejde med Stenaline

Vi kender det alt alllt for godt. Man er presset og luften omkring en føles trang! Det du trænger til er et smut væk fra dagligdagen og Danmark, ud og få nyt luft under vingerne.Og hvad er mere befriende end en tur ud i naturen samtidig med at du får en både smuk og opfriskende rejse ud af det? At tage et smut i alperne/bjergene på ski er virkelig en god måde at få skabt ny energi og en fantastisk naturoplevelse ud af dit getaway! Du både smutte på skiferie i Norge eller i Sverige. Men er du ikke til en længere tur så kan du også blot vælge en kort skiferie på en weekend eller lign. Bare det der med at komme lidt på afstand fra hverdagen er ofte rigeligt til at få fornyet energi til at tage fat på livet derhjemme igen.

Både Norge og Sverige har nogle berømte skisportssteder som bla Stöten og Hafjell som begge er helt fantastiske for både børn og voksne. Jeg har besøgt begge steder og det har altid været en stor fornøjelse at være der. Jeg husker da jeg boede i hytte i Hafjell og fandt et stort elgekranie med gevir. Det er en af de minder som jeg husker så tydeligt. Men naturen er virkelig den som jeg allermest mindes, fordi den er så rå og vild, men på samme tid har man formået at skabe et skisportssted, som ikke går hen og skæmmer den smukke natur som er i området. Det sætter dejlige billeder på nethinden som du kan tage med hjem til evig tid! Det utrolige smukke landskab gør virkelig at man kan fordybe sig i sig selv, og få renset ud i al den negative energi! Stenaline hjælper dig med at få det hele til at ske så hvad venter du egentlig på?? Det er lige nu den bedste sne ligger klar på at bærer dig ned af pisterne og vise dig en vild og utæmmet natur!

Hvis disse billeder ikke bringer en udlængsel frem i dig, så ved jeg ikke hvad gør! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN TOMME BUTIK