TYPISK UNGER AT GØRE SÅDAN!

FØLER DU DIG I DEN TUNGE ENDE?

Indlægget indeholder reklamelinks
aarhusptstudie
Reklamelinks er markeret med *

Der er så mange måder at tabe sig på, men nogle er nok en smule sundere end andre! Det kan være en jungle at finde rundt i hvad der er bedst og sundest med alle de tilbud om vægttab i øst og vest, men vil man tage den sikre vej så er det nok at motionere og spise varieret uden at indtage flere kalorier end du kan forbrænde. Så vil du se at vægten stødt og roligt går nedad og vil blive ved så længe man holder sig til planen som bliver lagt for dagen.

Men man skal jo også være klar på at tabe sig mentalt og kunne vælge at omlægge sit liv og sine vaner. For kan man ikke bryde ud af det vanlige mønster man har fulgt i en længere periode, så kommer man ikke langt med at tabe sig. Det ved jeg fra mig selv. Man skal også være vedholdende og ikke miste modet hvis vægten svinger lidt op og ned, for det gør den både pga væske indhold og muskelmasse som man jo danner ved at motionere, og muskler vejer også, så giv ikke op fordi at du tror at du har taget på. Det er måske bare muskler du er ved at danne.

Du kan få hjælp til vægttab *og blive motiveret med en rigtig træner, som både kan hjælpe dig med en vanecoaches, en diætist og en psykologstuderende, som alle er der for at hjælpe dig overkomme de forhindringer som har holdt dig fra at ændre livsstil og vægt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TYPISK UNGER AT GØRE SÅDAN!