HØJBEDE FOR HAVE OG HUS

FERIE I DK, BORNHOLM & BLOKHUS

Nu hvor sommerferien er godt igang er der jo mange gode muligheder for at tage en lille get away i Danmark. Det er jo ikke ligefrem fordi at vi har behov for at smutte sydpå for at få en rigtig sommer. Danmark er oppe på hele 58 sommerdage! Det vil sige at vi har haft 58 dage med grader på min 25 grader. Det er jo helt vildt! Derfor har jeg og min bedre halvdel besluttet at besøge både Bornholm og Blokhus. Det glæder jeg mig meget til! Jeg har ikke besøgt Bornholm siden jeg var lille spejder pige i de glade 80,er. Så det bliver en god oplevelse er jeg sikker på. Blokhus bliver også et glædeligt gensyn, da jeg nyder at besøge Vesterhavet og den smukke natur som findes i området. Strand Hotel Blokhus er et utroligt skønt sted med alt den luksus og afslappende atmosfære som man jo netop søger på sin ferie.

Det er det rene Morten Korch på  hotel i Blokhus

Jeg er helt solgt over hvor skønt det er og hvor lækkert det er indrettet med en masse velvære og klassisk hygge. Det falder lige i min smag og jeg er ikke i tvivl om at vi får nogle helt skønne dage på vores ophold.

Skrevet i samarbejde med Hotel Blokhus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HØJBEDE FOR HAVE OG HUS