CUTENESS OVERLOAD!!!

FEDESTE BØRNEBUTIK EVER

Vi mødre har det med at købe en hulens masse ting til de unger, og hvad gør man så med alt det man har raget til sig gennem tiden? Ungerne gider ikke lege med det mere, de er vokset fra det og nu ligger det bare, og samler støv. Meget har de ikke rørt mere end en gang og andet er slet ikke pakket ud endnu. Tøv ikke for der er faktisk en smart måde, at formidle det videre til andre børn på, som kan få mere glæde af det. Det gælder stort set alt hvad der har med børn at gøre, lige fra tøj, sutteklude og legetøj etc i aldrene 0-14 år. Men de stopper ikke her, nææh nej for du kan også købe ting til dig selv, som bla. amme BH og graviditetstøj, og det ved vi jo godt alle sammen, at vi får brug for når kroppen pludselig forvandler sig fra væddeløbshest til flodhest! Alt Til Barnet er smart genbrugsbutik som tænker lidt ud af boksen og derfor er en kommisions butik.  Varerne du finder her er i god stand og du kan finde både nyt som brugt på hylderne.

Du skal ikke engang lave noget for at tjene penge, næh du skal bare booke en stand som ikke koster ret meget, og så aflevere du blot dine varer, så klare det søde personale resten. Du får pengene lige ind på kontoen, og du sætter helt selv dine priser! Det er nok den mest simple og smarte måde at komme af med dine ting på, og på samme tid også tænke på miljøet. For jo mere du køber genbrug jo mere skåner du vores miljø for al den produktion af tøj, legetøj osv. Der er virkelig en god forretning i at købe genbrug på mere end blot pengepungen. Så er du bevidst om vores miljø, og gider du ikke stå og sælge imens ungerne er krop umulige af utålmodighed eller er du bare lidt for doven, så er der nærmest hjælp fra oven. Alt Til barnet finder du lige her Victoriagade 40-44. 5000 Odense C, eller online på deres hjemmeside.

 

 

Skrevet i samarbejde med AltTilBarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CUTENESS OVERLOAD!!!