Fætter Fiat

FED SENG TIL JUNIOR!

Det der med at få junior over i sin egen seng, og sove kan være både svært for den lille, og ikke mindst dig selv. Men for den lille skal det også være en seng, som de kan få glæde af at sove i og putte i.

Skrevet i samarbejde med Happykids

Et er jo væsentligt at din lille klon føler sig både tryg, og tilpas i den seng som skal være basen hvor både drømme og mareridt bare kan komme an. Så alfa omega er at finde en rede, som bare siger kapoow! Jeg har selv en seng som egentlig bare står, og samler støv fordi at jeg selv har mere svært ved, at stoppe med vores soven sammen, men min datter elsker jo også at vi putter sammen. Hun benytter sin seng til at lege i, og putte i og se tegnefilm. Men bare det at hun føler sig knyttet til sin seng på en eller anden vis, gør at jeg tror på at det vil gøre det noget nemmere når den dag hun skal sove i sin egen seng nemmere. Jeg har lidt foreslag til nogle super fine juniorsenge til det bette pjok.

Der er så mange søde og sjove senge hos Happykids, at man har svært ved at vælge, men disse ovenfor er dem som jeg finder mest fantastiske. Især den over fine himmelseng! Men se lige de søde senge med bil motiv og måne, det er da nogle herlige senge, som jeg er ret sikker på falder i god jord hos de fleste børn. Men den fedeste er da klart Parisot sengen!! Her kan du indrette et helt univers til den lille. Pynte op med favorit legetøjet, bamsen eller noget helt tredje og gemme resten af de bedste sager i skabene under sovepladsen. Det er en seng som har mange muligheder og det er jo klart en fordel skulle jeg mene 😀 Dyk ned i universet hos Happykids og lad dig endelig friste!

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fætter Fiat