SKOVGÅRDEN

FARVEL FAR

Jeg sidder og er i et okay humør trods omstændighederne og så ringer telefonen. Min mor er i den anden ende og fortæller mig at nu er det ved at være nu, hvis jeg skal sige farvel til min far, før han driver til de evige jagtmarker. Angsten og smerten boblede op i mig, for uanset hvordan forholdet til ens forældre har været, så er det stadig ens forælder. Der er noget i os som gør at stadig føler et bånd og en vis empati mod dem. Det er vel det som man kalder blodetsbånd? Jeg bliver ihvertfald ked når jeg tænker på at om lidt er han her ikke længere, en del af mig forsvinder og pludselig er jeg den sidste DNA som er tilbage efter ham og hans eksistens. Livet ebber ud for os alle men man bliver bare aldrig forberedt på at miste uanset hvor meget man godt ved at den dag vil oprinde i livet. Nu skal man så ovenikøbet også sørge for en begravelse midt i al sorgen, og hvordan skal man så overskue det? Der skal vælges hvilested, sten, sang i kirken, gæster, blomster og alt det! En båredekoration er et fint valg som gør sig smukt så det vil være sådan en jeg vil lægge på min fars kiste når han skal bæres igennem kirken og vi skal sige vores sidste farvel.

Smukke og fine båredekoration fra Aalborg Blomster er virkelig det rette for min fars sidste vandring på denne jord. Jeg må nu afsted til Århus og hjælpe med at pakke hans lejlighed ned. Pas på jer selv og hinanden! Og lad nu være med at være så sure og triste, men nyd at i lever!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKOVGÅRDEN