VI ELSKER MÆND I STRAMME BOXERS

FÅ STYR PÅ MOTORIKKEN

Nu hvor jeg er blevet mor og min datter vokser og vokser så er der jo også nye ting som interessere hende. Og nu har hun fået øje på sådan et  segboard. Men jeg synes jo stadig at hun er for lille til at drøne rundt på sådan en, men så var det jeg tænkte at det måske kunne være sjovt at gøre sådan noget selv eller sammen med en veninde. Nogle gange skal man ikke blive for gammelkone og ikke huske at være barn indimellem. Så det kunne da være noget man kunne få lidt sjov ud af. At grine er jo det bedste i hele verden og det koster gratis!

Jeg blev forelsket i dette board

Så nu er det noget jeg vil se på om tøserne er med på at vi gør noget ved og får noget sjov ud af! Det er jo også super godt for motorikken og balanceevnen. Så hvorfor ikke indrage det som en del af træningen? Man bruger jo kroppen på en hel anden måde end når man løber en tur eller cykler. Her skal man holde balancen og kunne manøvre dette segboard. Jeg tror på at det er godt for krop og sjæl at brænde energi af på den måde. Noget nyt som skal prøves her ihvertfald.

Skrevet i samarbejde med Funboards

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI ELSKER MÆND I STRAMME BOXERS