HUSET PÅ HØJEN

FÅ SKØN HUD MED BEAUTY BEAR

Vi vil alle gerne have en smuk hud med lidt glød, men uden at vi bliver grillet til læderhud. Men hvordan får man så sat skub i det uden at smadre huden og risikere modermærke kræft ? Der skal man være varsom ikke overdrive med at dyrke solen. Men supplere med noget som kan give huden lidt farve via kosttilskud som også indholder betacaroten som netop giver huden glød.

Jeg har nu indtaget dem i en månedestid og jeg er tilfreds med resultatet og så smager de godt! Det er det rene slik i min verden, men en sund slags 😀 Disse Tan vitamins fra  www.beautybear.dk smager af hindbær og det er jo ret lækkert frem for en syntetisk smag som man bare ikke kan synke. Jeg er overhovedet ikke fan af piller og derfor er dette en super løsning for netop mig.

Mange vitaminpiller er kæmpe store og nærmest umulige at synke hvis man er en som jeg. Jeg har en hals som nærmest skrumper ind lige så snart mine øjne ser en pille. Men Beauty Bear er nemme og bløde at så ned.

Nu har jeg indtaget disse piller i 2 måneder og kan allerede se an forskel på min glød. Så er du en af dem som hverken har tiden eller lysten til at ødelægge din hud, så er dette en super god løsning for at booste din glød uden at gøre skade.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSET PÅ HØJEN