FÅ SMARTE SOMMERFUSSER!

FÅ MERE RÅDERUM I SMÅ BADRUM!

Hader du også bare at se på et kaos hver gang du træder ud på dit badrum/WC? Jeg har jo et af de der lidt mindre badrum som København og omegn er så berømte for, og jeg mangler seriøst plads!!! Det er sgu som at træde ind i en krigszone når man tager et kig derud. Ikke fordi jeg har spist stuvethvidkål og haft dårlig mave, MEN fordi mit grej ligger og flyder fra gulv til loft nærmest.

Skrevet i samarbejde med Rosborg Shop

Jeg MANGLER skabsplads, så min hårbørste har rejst hår af mig og mine cremer og shampoos flyder i kurve og på hver en cm plads der er ledig. Det ser bare ikke godt ud, uanset hvordan du vinkler den. Men nu da jeg får lavet nyt badrum 1 juni, så skal jeg også have noget nyt vaskunit, og her er det så at jeg har kigget på Montana’s lækre moduler! – Læs mere her

Montana Bathroom 3

Montana Bathroom 1

Montana Bend Reol

Der er også lækre reoler som du kan mixe sammen med dit vaskeunit, så det bare spiller max! Jeg kan slet ikke vente til jeg får mit nye badrum med nye klinker og moduler. Billeder kommer senere når det hele er på plads om en lille måneds tid! 😀 Imellem tiden kan du jo lige Læs mere her

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ SMARTE SOMMERFUSSER!