BLOMSTERET SKJORTE 99KR

EN TUR I HEGNET PÅ MUDDERMONSTERET

Tog mig lige en tur på 17km forleden. Det var lidt dumt da jeg vist ikke var helt klar, men gud hvor var det rart at være i skoven igen! Jeg er jo et friluftsmenneske, så det at være ude i naturen er virkelig hvor jeg er i mit es. Jeg finder en vis sindsro og frihed i at befinde mig ude i den rå natur. Derfor er det for mig både befriende at køre MTB og være ude i naturen. Bedste kombination nogensinde! Jeg har virkelig fundet en sport som passer perfekt til lige netop den jeg er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTERET SKJORTE 99KR