FAMILIERESTAURANT ELLER LOSSEPLADS?

EN TEST AF TINDER

Jeg tænkte at jeg lige ville prøve at snuse til tinder bare for sjov og se hvad det egentlig er for noget! Er det overhovedet muligt at finde nogle søde mænd eller er det bare en app for hurtige knald? Og hvem er det som gemmer sig på Tinder? Jeg har aldrig haft den store tiltro til dating-sites netop fordi der er så mange der kun  benytter disse sites til at score en hurtig tur i kanen.

Har jeg mon for mange fordomme eller er det sådan at landet ligger? Well, jeg brugte 4 dage på app’en for at tjekke ud hvad den har og byde på, og jeg må indrømme at jeg ikke blev positivt overrasket. Jeg ved godt at nogle af mine venner og veninder har fundet kræligheden på Tinder, men jeg synes ikke at jeg fandt noget som tiltalte mig. Altså der var pæne mænd, men deres profiler talte meget deres eget sprog, at de kun var der for at score en tur i kanen og ikke en kvinde de ville udforske livet med.

Og så lige en ting til jer mænd! I må altså lige oppe jer lidt med jeres profil billeder. Der er godt nok ingen selvkritik på det område. Mange har et utydeligt billede, et halvt ansigt eller en overkrop. Det er altså ikke ligefrem det som får os kvinder til at få lyst til at kigge nærmere. Det bliver et hurtigt swipe til venstre. Overfladisk måske men førstehåndsindtryk er jo key på sådan et sted, hvor man bedømmes på udseende fordi ens personlighed ikke lige kan fornemmes ud fra en profil. Mange af jer mænd er sikkert dejlige, men det kan vi jo ikke vide ud fra en profil som kun har et elendigt billede.

Vi kvinder er ret slemme til at sige nej hvis vi ikke ser noget godt i første hug. Det er lige på og hårdt med os, og ja jeg beklager men vi er de værste dommere. Vi er nok en smule overfladisk når vi bare bedømmer jer på 1 sek, men sådan er vi bare desværre. Jeg forsøgte at være så åben så muligt, men bare overkroppe får altså kun et swipe til venstre i min verden. Men hvad nu hvis man så lige har sagt nej til manden i sit liv? Men ærligt vil man inderst inde have ham med bar overkop uden ansigt eller ham med det sløret billede, eller helt undlader et billede? Vi kan jo ikke se hvem der gemmer sig bag! Så kan man lige så godt hooke op med en blind-date! Det er jo præcis det samme.

Men hvad med os selv? Er vi så stik modsat og for perfiktionestiske? Mange gange tror jeg at vi er, og nogle gange sætter nogle billeder op som slet ikke svare til den virkelige veden. Mange kommer filtre på eller spendere mange timer på at få de helt rigtige billeder, hvor man ser super lækker ud. Men er det så ikke også at lede mænd bag lyset når de så møder en kvinde, som slet ikke lever op til billederne? Jo, jeg har forhørt mig hos mine mandlige venner og de har oplevet skuffelser på den front. Hvor billedet ikke levede op til virkeligheden. Så det kræver altså også en indsats fra os kvinder ikke snyde de stakkels mænd. Det skal altså være en what you see is what you get!

Det er et virvar at navigere rundt på Tinder men der er også gode profiler at finde i mængden. Men man skal have tålmodighed. For hold da op der er mange profiler at tjekke igennem! Jeg blev helt øm i fingeren af at swipe!

Så skal vi ikke bare prøve at gøre os umage og så lige slippe lidt fordomme oveni hatten? God jagt! 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAMILIERESTAURANT ELLER LOSSEPLADS?