BILDÆKHUSET

EN MORS FORFÆRDELIGE FØLELSE

Åh ha, så skulle jeg også prøve den der følelse af skam, vrede og frygt! Vi har jo 7/7 ordning og de sidste to uger har det været tir til tir, så det gik jeg da også ud fra at det var forleden lige indtil Sam’s far ringede og spurgte om jeg ikke skulle hente Sam? Say what!?? Normalt aftaler vi altid hvad tid den anden henter på vores skift af uge. Men da han hverken havde skrevet eller sat mig som henter, men sig selv, ja så gik jeg ud fra at vi stadig kørte tir til tir. Men nej, så kl 17:30 sætter panikken sig ind. Børnehaven lukkede kl 17! Så nu sidder der en lille pige og venter sammen med en pædagog på overarbejde. Undskyld!

Det er godt nok det mest skamfulde og pinlige af en følelse jeg nogensinde har haft! Heldigvis var hun meget forstående da hun godt kunne se hvilken udfordring der havde været med kommunikationen. Det skal bare ikke ske igen!  Jeg havde så dårlig samvittighed overfor min lille pige, for hun skal aldrig føle sig glemt eller overset. Husk altid at give besked hvis der er ændringer i aftalen, for ingen kan gætte sig frem til det. Jeg føler mig som en skurk selvom jeg ikke havde en chance for at vide at jeg skulle hente den lille. Det er virkelig ikke en rar følelse at føle at have fejlet og glemt min datter. 🙁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILDÆKHUSET