CAP(TURE) DIT LOOK UPFRONT

EN MILEPÆL FOR EN LILLE SJÆL

Jeg er altså bare så pavestolt, at jeg er ved at revne! Min lille pige bliver ved at at overraske mig med sin sejhed igen og igen. Idag var vi jo ved stranden, og sikke hun dog bare hoppede i vandet med stor fryd.

Så vi havde en rigtig pjaske dag hvor Sam også fik lidt svømmeundervisning som hun tog i stiv arm, uanset om hun fik hovedet under vand eller fik vandsprøjt. Så bliver jeg som mor altså stolt over at se hvor sej hun bare er.

img_20180601_163928-2

Imorgen tager vi på stranden igen og så har jeg lovet at vi rigtigt skal svømme sammen og bade nyde hinandens selskab.

Jeg vil gerne sørge for at min datter kan svømme i en tidlig alder så hun ikke skal frygte vandet men blot have respekt for det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAP(TURE) DIT LOOK UPFRONT