Jeg har sgi bygget et halvtag!

En god børnebog

Var igen lige et smut i Netto og kigge i deres hylder med tingel tangel og andet godt. Der er tit en lille skat gemt væk imellem kopper og haveslanger. Ja, der er stort set alt proppet ind på deres spotvare hylder, og denne gang fandt jeg en sød børnebog “Ud til Havet”, som passer perfekt til de helt små, som ikke rigtigt gider de lange historier endnu. Min datter gør ihvertfald ikke endnu. Hun vil langt hellere se illustrationer frem for at lytte til laange sætninger og stirre sig blind på samme motiv, hun mister simpelthen fokus og tålmodighed, og vil bladre videre, og her er denne bog jo bare perfekt. Massere af illustrationer og meget sparsomt med tekst.

Min datter er allerede vild med en og hun nyder at se på billederne og bare putte sig ind til mig og hygge. Her i huset er den værdsat ved sengetid.

Her er et lille udpluk af hvad der er at finde i bogen. Jeg syntes at det er super sød og hyggelig billedebog, som fortæller en dejlig historie i billeder.

Koster 20kr i Netto.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har sgi bygget et halvtag!