Første nat uden sut

En dag i barnets navn

img_6496Idag har vi bare hygget os rigtig meget og slut med sut går stadig forrygende! Nu er der ikke meget tanke på sut tilbage, og det skal min pige da selvfølgelig have ros for! så vi tog på tur ud i det blå idag.

Her i Schweiz er der rig med natur og hvorfor så ikke tage ud i den skønne natur og få en hyggelig dag ud af det? Så tænkt, så gjort. Vi tog en lille køretur op i bjergene og tog i en park som ligger gemt inde i en lille skov. Signal de Bougy hedder stedet vi tog til og her er der en kæmpe legeplads, spiseplads med restaurant og bondegårds dyr som spænder fra grise, høns til påfugle og geder.

Det er en lille perle gemt inde i en smuk bøgeskov og udsigten tager næsten pusten fra en!! Så smukt med udsigt ud over søen og bjergkæden på den anden side af bredden.

Nu har vi klaret to nætter uden sut og det går bare så meget over forventning! Nu har hun slet ikke brug for sut eller substitute. Så vi er allerede homefree. 😀

Det beviser bare at man skal bare tage en beslutning om at nu er det slut med sut og så ellers bare stå ved. Så er det hurtigt overstået at de små savner sut.

B

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første nat uden sut