PALÆET TIL MANGE MIO

ELSK DINE FREGNER

Det der med fregner er nogle gange oppe og vende på div fora, og her deler en del deres mening om lige netop disse prikker nogle af os får på huden. Jeg har førhen været en af dem som ikke kunne lide mine fregner og bare ville have dem væk! Jeg købte div foundations som kunne dække dem, så min hud så ud som alle andres, uden fregner. Men hvorfor gjorde jeg dog det? Fregner er da noget af det mest charmerende som vi kan have!! Idag er jeg blevet vild med mine fregner, som kun giver mig lidt ekstra til mit udtryk og udstråling som jeg nu godt kan se giver os med fregner charme. Det er synd og skam at vi med fregner (nogle af os) føler eller har følt at fregner er el var noget grimt som bare skal/skulle gemmes væk. Lad være med det, lad dem få lov til at blive set, og beundret af dig selv og andre. Min far har alle dage været komplet dækket af fregner, og det er nok derfra at jeg fik mit “had” til mine fregner fordi at jeg hele tiden frygtede at de bredte sig til hele kroppen. Jeg hørte altid hvordan han eller andre mobbede andre med fregner. De havde stået bag en lortespreder og jeg ved ikke hvad. Det gavnede ikke mit syn på fregner dengang! Men idag når jeg ser på min fregner i mit ansigt og på mine overarme, så føler jeg mig bare glad og priviligeret over at jeg har fået disse små prikker! Jeg kalder dem små pintoprikker! Så snart man acceptere sit ydre som det er, så lærer man også at elske sig selv. Det vil stråle ud af dig at du hviler i dig selv og sådan som du ser ud! Så tiltrækker du også andre ved din selvtillid og stærke udstråling! Så stop med at fokusere på det negative og start med at elske dig som du nu er! Husk at skønhed er kun for en kort periode, og skaber ikke hvem du er men det er din personlighed og udstråling som er det smukke ved du og jeg! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PALÆET TIL MANGE MIO