JEG HAR MANGE FEJL OG MANGLER

DU GØR MIG STOLT

Hver dag jeg ser på dig gør du mig pavestolt. Du formår at løfte mit humør på grå dage. Det har aldrig været et spørgsmål om hvor meget  eller hvor lidt du var ønsket for du var det bedste i mit liv og det er du stadigvæk, og vil være til den dag jeg dør. Du har beriget mit liv så meget at intet kan overgå dig! Hvem skulle have troet at jeg ville blive mor efter al den snak jeg altid gav om at børn det skulle jeg ikke have. Men som årene gik skiftede jeg så småt mening. Det gik langsomt men det kom lige så stille snigende at ønsket om et barn egentlig betød noget for mig også.

Da du så kom til verden var det, det smukkeste øjeblik! Du har beriget mit liv lige siden med dine søde, sjove og til tider møg irriterende sider. Du kan være den mest stædige mokke som bare skriger, kaster med ting og slår. Men fordi at jeg elsker dig så finder jeg rum og overskud til dine knap så charmerende flip.

 

Du vokser dag for dag og jeg ser en lille kvinde forme sig med små skridt. Og jeg føler mig stolt over at have skabt dig! Du er en drøm af en datter og jeg kan ikke forestille mig et liv uden netop dig. Du gør livet lyst, opløftet og fulde af glæder og sorger. Men alt det vil jeg for intet i verden undvære.

Jeg glæder mig til en hulens masse år sammen, du og jeg <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR MANGE FEJL OG MANGLER