EN HJEMLØS ERHVERVS-BYGNING

DET FEDE VED AT EJE OG IKKE LEJE

Åh ha, bolig, bolig, bolig er noget af det vi alle har et behov for at have! Et sted vi høre hjemme og hvor vi føler at vi finder en ro og tryghed. Der er mange fordele ved at eje og ikke leje, og en af dem er at her spare du både penge og skaber friværdi til at kunne gøre mere for mindre. Forstået sådan at du låner penge som du allerede har skabt i din bolig- lån i friværdien. Der kan dog være en hage ved det, hvis boligmarkedet krakker, så har du pludselig ikke de penge, men som det ser ud nu, er dette vist ikke så sandsyneligt. Men man skal altid tænke sig om!

 

Men ved at eje slipper du for at “kaste penge ud af vinduet” ved at betale leje til noget som du ikke får igen. Når du ejer får du de penge igen i forma af din friværdi. Jeg havde jo selv fået et ja til boliglån og det er jo altså bare rart at have sit eget! Men der er skam ingen skam i at leje, og det er også ganske udemærket. Men det er nu altså lidt mere rart at føle at ens penge går til sig selv. Lån i friværdi er en god måde at tage et lån uden at skulle til at skabe større gæld udenom den man i forvejen har. Så længe man  ikke låner sig op over begge øre.

Vær stadig fornuftig omkring din økonomi, og gør dig klog på boligmarkedet iden du fyre los med at optage lån i din friværdi.  Så er du allerede godt på vej til at kunne adminstrere din friværdi på en ansvarlig måde.  Man kan gøre meget med sin friværdi og det giver en frihed til at handle, så bare hav fornuften med dig og så vil du nå langt 🙂 Jeg vil ihvertfald tænke mig om før jeg spendere min friværdi på tankeløse indkøb.

 

Skrevet i samarbejde med Fairkredit

2 kommentarer

  • Anna

    Hej Barbara
    Jeg bliver nogen gange i tvivl – er dette indlæg sponsoreret? 🙂
    Hilsen Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HJEMLØS ERHVERVS-BYGNING