HER VIL JEG HVILE NÅR JEG DØR

DET DER MED ELEKTRONIK OG KVINDER!

Den anden dag stod mit TV af, så jeg måtte finde det lille TV fra soveværelset frem og benytte i stuen. Så er der det med alle de kabler! Men nu er det jo efterhånden blevet en del lettere med hdmi kabler frem for de der forfærdelige scart kabler, som altid var et helvede at få stukket ordenligt ind, og ofte fik skæve tænder. For hulan hvor jeg kunne bande dem væk. Men for os kvinder er hdmi kabler altså bare vores ven, ikke sandt 😉

Jeg er absolut ingen teknik nørd så det skal helst være så lige til som muligt og det må jeg sige at det er med de basser der. Man skal ikke sætte sig særligt meget ind i det for at kunne finde ud af det, selv for den mest elendige tekniske klovn. Her skal man virkelig gøre sig umage for at fejle i at opsætte TV, anlæg etc. Det er nærmest umuligt! Det eneste du skal bruge energi på er at indstille kanalerne og billedet. Bare husk at købe noget som har en ok kvalitet så der kommer ordentlig billede og lyd igennem, for ellers er det ret surt at skulle ud og investere i et nyt kabel igen. Jeg skal dog lige starte ud med at købe et nyt TV ØV!

Skrevet i samarbejde med avexperten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER VIL JEG HVILE NÅR JEG DØR