FORTRYLLENDE BAMSER

DET DER MED AT VÆRE SELVSTÆNDIG

Nogle gange kan man altså godt få lidt lange patter af at skulle gøre alt ting selv, på trods af at de kloge siger selvgjort er velgjort! Men når man både jonglere karriere, nyt hjem og barn, ja så er der skisme tider hvor jeg bare ønskede at jeg kunne outsorte en hulens masse arbejde. Meeen sådan hænger verden jo desværre ikke sammen i det lille hjem.

Men på andre dage elsker jeg jo at det er det liv jeg lever. Altså de dage hvor overskuddet og ungen ikke er på tværs. Hvis jeg skulle sætte mig ned og lave en liste over godt og skidt i mit liv, tja så ville jeg jo nok i bund og grund ikke bytte det ud med et andet.

140125_ugen_der_gik_portada

Men for hulan det er svært at holde fri når man hele tiden som jeg er ramt af ADHA, Jeg er monster dårlig til at sige – så nu holder jeg lige fri. Det er stortset kun når jeg bruger tid på min datter jeg holder fri. Forsømmer hende ikke 😉 Men mor render altså rundt som en skoldet skid i en pispotte det meste af dagen imens ungen er ude af huset.

Moma gotta work! Hvis vi skal have mad på bordet, og det skal vi jo altså. Jeg drømmer dog om den dag jeg forhåbentlig kan ansætte nok folk til at hjælpe mig, så jeg ikke længere har behov for 8 arme som en anden blæksprutte.

Men så længe min datter er i centrum så går det hele nok, mon ikke ?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORTRYLLENDE BAMSER