SMUKT & SKÆGT SPORTSOUTFIT!!!

DESIGN DIT EGET TØJ!

Hvem har ikke haft lyst til at være designer og kunne skabe nogle sjove, lækre og skæve klude?? Noget man måske gerne vil udtrykke på skrift? Et budskab, en holdning eller noget tredje. Så er det nu du skal læse med for her er chancen for at være din egen modedesigner. Her har du frie hænder til at design din egen t-shirt eller trøje. Jeg har selv gået og leget med tanken om at lave nogle t-shirts med nogle sjove tekster på vedr mtb. Det kunne være lidt skægt at suse rundt i skoven med en sjovt tekst printet på den. Mulighederne er jo mange for hvad man kunne finde på at benytte muligheden til. Bare man ikke får lavet par trøjer med billeder af hinanden på 😀

Skrevet i samarbejde med Shirtdesign

Det skal ihvertfald så være det billeder fra de værste sider af jer! Så kunne det være mega griner. Men ihvertfald så har i her en god mulighed for at ødelægge glansbilledet til venindens/kammeratens polterabend.  Grimmeste foto ever på print eller skriv kys mig for en 5’er.

Skriv du skider meget så hold afstand etc. Kun fantasien sætter grænser! 😀 Så giv den max gas!!

Men det er ikke kun for de voksne men også for både sportsfolk, babyer og børn. Du kan stort set få print på alt du kunne ønske. Bare se lige her!!! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKT & SKÆGT SPORTSOUTFIT!!!