MÆLKEJUNGEHUSET

DERFOR RØBER JEG IKKE SPOTS

Der er mange som spørger om hvor de steder jeg finder befinder sig henne, men der er et kodeks omkring det at finde fede spots og deres beliggenhed. Det er ikke fordi at jeg vil være en tvær og gammel kone der ikke deler ud af kagen, men lige når det kommer til stederne jeg finder, ja så er jeg ikke så frisk på at røbe hvor de er henne i landet.

Der er mange årsager til dette og de er følgende:

Der stjæles fra ejer af tingene for de har rent faktisk stadig en ejer på trods af at de står i et forladt hjem. Ejer kan være på plejehjem, syg og indlagt, afgået ved døden og slægtninge enten ikke kan overskue at tage sig af indbo og bolig, eller der er uenighed om arven.

Jeg røber ikke fordi nogle kun kommer for at smadre og hærge, og det er simpelthen ikke okay! Det er synd og skam at se disse steder blive raseret og overmalet med grafitti. Udvis respekt for stedet hvis du støder på et på din vej.

Stedet overendes og spot bliver delt mellem alle på nettet. Det er ikke meningen med det vi laver når vi besøger et sted. Det er for at dele en historie i billeder med andre med samme interesse eller bare godt kan lide at komme “med indenfor” på disse skjulte skatte som gemmer sig rundt om i landet.

Det er en hobby som skal tages seriøst da vi rent faktisk betræder en grund som tilhører nogen og derfor kun træd indenfor hvis der er adgang i forvejen. Bryd ikke ind da du bryder loven og det er ulovlig indtrængen! Det er ikke helt legalt at være urban explorer men de fleste har ikke nogen problemer med at lade os kigge ind så længe det er med respekt for ejendommen.

Kodeks er:

Røb aldrig et sted.

Tag aldrig noget med (det er tyveri)

Bryd aldrig ind (det er ulovlig indtrængen)

Træd kun indenfor hvis der er åben i forvejen.

Efterlad stedet som du fandt det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆLKEJUNGEHUSET