Sygt med sygedage

Den umålelige kærlighed

Når jeg sidder her og beundre mit smukke barn, ja så, er det ret overvældende at tænke på hvor meget min datter betyder for mig. Den kærlighed mit hjerte rummer for det lille væsen er UMULIGT at sætte ord på! Jeg som gik og sagde at jeg aldrig skulle have børn, og troede at jeg aldrig ville blive mor fordi, jeg havde ikke tiden eller plads i mit liv til et barn, så selv min familie havde opgivet håbet om at jeg ville forplante mig, men se nu. Jeg har slet ikke mulighed for at tænke et andet liv uden hende. Jeg ved slet ikke hvad jeg lavede før jeg fik hende, hun er mit liv!

img_0374

Jeg savner på ingen måde det liv jeg førte førhen med byture, spontane udflugter og alt det der høre det barnløse liv med. Jeg kan sagtens gøre mange af tingene endnu, men nu med påhæng – altså lige minus byture som jeg alligevel ikke gider mere, er blevet sofavarmer 🙂

Nu er mit livs omdrejningspunkt min datter. Hun er det enste jeg går op i har det godt og er et lykkeligt og sundt barn. Jeg vil give hende alt og nogen vil nok mene at jeg forkæler hende en smule, men det må man også godt, så længe det ikke tager overhånd. Jeg ønsker at forme min datter til at blive en stærk personlighed med de rette værdier. Hun skal evne at have empati, sympati og en god portion velopdragenhed overfor sine medmennesker. Vi er jo deres lærer igennem livet så det er vigtigt at vi selv er et forbillede for dem, og det gælder både ude i det offentlige rum, men sørme også bag en computerskærm. Det er her mange ofte går helt galt i byen, men husk at alt gemmes på nettet, og dit barn vil kunne finde DIG når de selv når en alder hvor de surfer på nettet!

Så vi må huske at lære fra os på en sund og fornuftig måde.

15727256_10154187632533587_1822889584415569203_n

Vi skal jo kunne sove roligt om natten og vide at de mennsker vi har sendt ud i verden er af rette afstøbning og morale. Ja, bekymre os vil vi jo gøre fra den dag vi fik vores aller dyrebareste i armene og til den dag vi dør. En forælder vil altid bekymre sig om sit barn, og jeg lærte virkelig først hvad det vil sige at bekymre sig for alvor, da jeg blev mor, alt andet var vand ved siden af. Man elsker så ubeskriveligt højt, og ingen anden kærlighed kan sammenlignes. De er så vidt forskellige fra hinanden, at jeg vil mene at der ikke findes nogen højere kærlighed end det man nære for sit barn/sine børn.

Jeg gruer allerede for den dag min datter skal gå til skole alene første gang, den dag hun vil have sin første veninde overnatning og den dag hun vil til sin første fest. Det der med at give en smule slip, og se sit barn blive mere og mere selvstændigt er på en og samme måde skræmmende og fantastisk. Mest skræmmende fordi at vores lille guldklump nærmer sig voksenalderen, og snart flyver hjemmefra. Jeg er på ingen måde en hønemor der pylre om min datter, men jeg elsker at putte og kramme hende, og ved at hun snart er så stor at det bliver der mindre og mindre af det fordi så gider de ikke alt det der.

14291700_10153896652063587_1523042039322445379_n

Så nyd det så længe du kan for en dag er de så store at de bare finder en for omklamrende og pinlige. 🙂

Jeg vil dog altid være møg belastende og følge med i mit barns liv og vide hvor hun er, og hente og bringe hende hvor end hun vil hen. Hun vil komme til at hade mig, og elske mig for det den dag hun selv bliver mor. Håber jeg da 😀

Jeg vil støtte hende i alt hun ønsker at forfølge af drømme, hellere lade hende prøve, og enten få succes eller nederlag (hvor jeg så kan trøste og støtte hende) og opleve verden som den er til sit fulde. Hellere have prøvet og så fejlet end at lade være, og fortryde med et hvad nu hvis?!? Vi skal og må ikke bestemme over et andet mennesket liv uanset om det er vores børns liv det drejer sig om, de skal leve livet og ikke os der skal leve deres!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygt med sygedage