INTERVIEW I Q MAGASINET

DE LÆKRESTE STØVLETTER

Indlægget indeholder reklamelinks
relaxshoe
Reklamelinks er markeret med *

 

Har du også temmelig trætte fusser, som føles som om en omgang mørbanket hakkekød efter en lang dag på jobbet? Tøv ikke for der findes rent faktisk nogle lækre sko, som både er perfekte til at rette op på de flade kuverter, og samtidig bringe dem i zen zonen! Støvletter fra Relaxshoe *er virkelig som sendt fra himlen når det kommer til sko.

Disse fantastisk og magiske sko er skabt i Italien, og hvis der er noget som italienerne er gode til, så er det komfort. Støvlen er designet i klassisk design af top materialer som det blødeste skind og såler som virkelig bare forkæler dine fødder lige fra du hopper i dem, til du hopper ud igen. Det er noget jeg længe har savnet når man har en hektisk dag, og ikke får 5 min på rumpetten. Så er det virkelig alfa omega at skoene spiller! Tror vi alle har prøvet at vade rundt i sko som får os til at ligne en som har lavet stort i buksen, når vores fødder har opgivet at ville gå 2 meter længere. Lidt som når vi tog i byen i de ondeste stiletter og vraltede hjem, så de forbipasserende var to sek fra at kradse deres øjne ud for at slippe for det syn! Puha godt den tid er forbi 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW I Q MAGASINET