FÅ COSTUME MADE STICKERS TIL DIN BIKE

DE BEDSTE MTB APPS

Hvis du savner at finde nye spor og registrere din cykling så er der nogle gode apps som både kan vise dig mtb spor rundt om i landet og udlandet såvel. Jeg har fundet de apps som jeg synes er et must have for at finde de bedste mtb spor og følge din cykling og udvikling.

 

Endomondo er god hvis man gerne vil følge sin træning, men ikke så meget til andet i mine øjne.  Man kan også følge sine venner og se deres træning og fremskridt. Den bruger dog en del strøm så den har jeg valgt at droppe.

 

Strava er top eliten blandt apps som kan holde styr på din træning, udvikling og mål. Den fungere uden ballade og bruger ikke meget strøm og er super nem at håndtere. Du kan forbinde dig med venner og i kan kommentere på hinandens træning. Top atleterne benytter også denne app, men den er ikke så kendt her i Danmark endnu. Men den skal nok vinde indpas her også!

Garmin Connect er også en god app som jeg også selv benytter. Men her skal du have penge op af lommen for at kunne benytte denne app optimalt skal du have et Garmin ur. Her kan du både se din puls, hjerte, forbrændte kalorier, og fart plus se mtb spor i området. Du kan sætte mål som du så får besked når du har opnået. Det er en ganske fin app men den benytter en del strøm når den kører over mobilen.

Singletracker er et dansk produceret mærke som fungere ganske fint efter hensigten. Jeg har været super glad for det. Men for nyligt er det holdt op med at fungere som det bør og stopper pludseligt, så min rute ikke bliver registreret og går tabt. Min Tilt som jeg benytter dertil hvis jeg kommer ud for et uheld er også holdt op med at virke. Den kan ikke få forbindelse til appen mere. Det er bare noget som ikke bør ske med et produkt til 700kr. Så jeg har ikke kunne benytte Singletracker de sidste 5 gange da den hver gang er stoppet ligepludselig. Har hevet fat i folkene bag da det jo skal virke ellers er der ikke meget fidus ved at købe den. Men når det kommer iorden igen, så er den en rigtig fin app som også viser dig alle de kendte spor i ind og udland.

112 app er også en ganske relevant app at have på sin mobil. For sker der noget meget alvorligt såsom brækket nakke eller kraniebrud osv så er det ikke nok at have en tilt som kan hidkalde andre cykelister i nærheden. Der skal redningsfolk til som kan udøve førstehjælp og redde liv ved hurtigt at transportere en til nærmeste hospital. Det kan være yderst farligt at styrte på cykel, så vær altid vel forberedt ved uheld. Det gode ved denne app er at den ikke blot ringer op til alarmcentralen men også viser dine gps koordinater til centralen så de kan finde dig ude i skoven eller hvor du nu befinder dig. Det er alfa omega at de kan finde dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ COSTUME MADE STICKERS TIL DIN BIKE