LAD ROLIBA VISE DIG VEJ

BOLIGINDRETNING MED SJÆL

Boligen er vores base hvor vi spendere det meste af vores tid når vi ikke er på job eller til andre aktiviteter. Derfor er det også her der skal være rart at være, et sted vi kan slappe af og koble fra uden at noget stresser os. Så det er jo yderst vigtigt at der er rart og roligt at være. Det handler om at indrette sit hjem så der er en rød tråd og en atmosfære der kun råber afslapning i boligindretning. Jeg er meget obs på at jeg har det tilpas i mit hjem og at der er præcis så rart som jeg ønsker der skal være. Det gælder derfor om at indrette efter den måde du selv finder dig bedst tilpas ved.

Et hjem skal ikke blot være noget som er taget ud fra et Bo Bedre magasin, men noget som også bærer præg af hvem du er og hvordan du selv ønsker at tingene skal stå. Sjæl er key for at det skal spille for dig.

Derfor handler det om at man finder en boligindretning som har den rette brugskunst og boligindretning inspiration

Som kan bringe dig hen mod det som du finder skønt og hjemme. Kan man ikke føle sig hjemme i sit eget hjem, hvor så?? Derfor er det noget jeg selv går meget op i at finde mig selv i. Hvad giver mig ro i sindet og følelsen af at være hjemme. En adresse er ikke nok for mig, der skal være hyggekroge og masser af nips og der skal ose af hygge. Så er jeg lykkelig!

Indlægget er skrevet i samarbejde med Nordhjem

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAD ROLIBA VISE DIG VEJ