FÅ DIT ROLEX TIL HALV PRIS

BESKYT DIT BARN I SOMMERVARMEN

Det er jo rigtig blevet strandvejr og det viser sig tydeligt når vi er på stranden som er proppet. Men vi må ikke glemme at solen er hård ved huden og især ved de små som ikke kan tåle de stærke UV stråler sådan som vi andre kan. De bliver nemt skoldet med deres tynde og fine hud, så her er det godt hvis der er et sted de kan gå i læ for solen. Sol/strandtelte er super smarte til netop det formål! De er små og handy, og så de er nemme at have med og slå op i sandet.

deryanlr-401

Rejseseng/telt Deryan blå

 

deryan-beach-shelter-raw

Strandtelt Deryan grøn

Her får barnet mulighed for at hvile sig, gemme sig lidt for solen og varmen, og huden kan få lidt ro for alle de skadelige stråler, som kan gøre skade på huden. Solskoldning er ingen spøg og kan gøre så frygtelig ondt på sådan en lille pode. Disse telte er tilpasset børn i alderen o-4 år så de er et super supplement til strandturen eller ferien.

Hos Babygear finder du et stort udvalg af strandtelte/rejsetelte som passer til netop dit behov. Det er ret vigtigt at vi husker at de ikke kan passe på sig selv så det er vores opgave at huske dem om at tage hvil og få væske nok. Og husk solcremen så dagen ikke ender på skadestuen!

God sommer 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ DIT ROLEX TIL HALV PRIS