VELKOMMEN INDENFOR

BESKYT DIN LAPTOP MED TRUNK

Vi har dem alle, vi alle kan ikke undvære dem og vi benytter dem hverdag! Vores elskede laptop er noget som følger os storset over alt vi befinder os i længere tid. Så de er ofte med på tur og derfor er det jo også nødvendigt at vi beskytter dem mod bump og ridser når det er vi suser afsted. Men ofte er det svært at finde noget praktisk og flot som også er holdbart at beskytte dem i. Men jeg fandt en lækker sleeve hos Computer sleeves fra TRUNK

Her finder du nogle virkelig lækre sleeves som falder i de flestes smag! Af materiale benyttes der neopren eller læder, begge som er super til at beskytte en laptop imod stød og ridser. Med et Computer sleeves fra TRUNK går man ikke helt galt i byen når man vil have det lidt ekstra for både look og design som gør det lidt sjovere at pakke sin laptop ind uden at det går hen og kun bliver praktisk. Jeg vil kun det bedste for min Macbook og læder har alle dage været min favorit, så det bliver også et Trunk læder sleeve for mit vedkommende!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN INDENFOR