EN TUR I HEGNET PÅ MUDDERMONSTERET

ADVENTSGAVE TIL HENDE

Nu hvor vi nærmer os den søde juletid med raske skridt, så er det jo også ved at være tiden hvor vi skal begynde vores juleshopping. Der skal jo findes gaver i god tid, så man ikke står der i den aller værste juleræs! Hvis man så vil gøre lidt ekstra er der jo adventsgaverne. Det gælder både for os kvinder og jer mænd, så her er nogle gode ideer til adventsgaver til hende.

Der er så mange lækre adventsgaver til hende advents gave til hende at vælge imellem så man kan vist roligt sige at der findes en inde på interpresent. Det er altid sjovt at få små gaver i løbet af julemåneden, og det gør jo også lidt ekstra for både ham og hende. Vi skal huske at gøre lidt for dem vi elsker, da vi ofte lever et hektisk liv og derfor glemmer at vise lidt kærlighed og hengivenhed overfor dem som virkelig betyder noget!

Jeg er selv en gavmild type og jeg elsker at gøre noget for dem som jeg holder af. Det er min måde at vise at jeg virkelig holder af personen. Det er bare vigtigt ikke at give for meget af sig til en som ikke værdsætter det. Men er man i et sundt forhold eller bare vil forkæle familien, så er der mange fine adventsgaver her. En fin adventskalender til hende kan man sagtens strikke sammen uden at det skal koste en bondegård. Der er noget til ethvert budget så man ikke skal skrælles helt af til skindet. Jeg vil lave en til Sam, en fin adventskalender til hende, som hun helt sikkert vil blive elle vilde med:)

Måske jeg også forkæler mig selv med en, nu hvor jeg ingen mand har til at forkæle mig med en.

Indlægget er skrevet i samarbejde med interpresent

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TUR I HEGNET PÅ MUDDERMONSTERET