10 % rabat hele dagen!

GIVEAWAY for de 4 benede

Fordi at jeg bare holder så meget af hunde og vandt en masse lækkerier da Rynke var til udstilling. Så vil jeg gerne give noget af det væk til en heldig hunde ejer. Værdi på præmie er 835 kr.

Så kunne du bruge noget af dette her så skal du blot skrive en hilsen her på bloggen og fortælle mig hvor meget du elsker din vovse. Så trækker jeg lod mellem alle jer som har skrevet. 🙂

vinderen trækkes den 10 oktober 17

B

Skriv en kommentar

  • Catharina Jensen

    Åhhh det ville være fantastisk at vinde til vores lille 4 benede guldklump Lilli. Hun er min 7 årige søns bedsteven, og de laver alt sammen de to. (Ja selv det at gå på toilettet får han ikke lov til uden hende der troligt sidder ved siden af og kigger) haha… om natten putter de i arm sammen og der findes ikke en bedre eller mere kærlig hund end hende. Ville være det store hit for min søn at vinde lidt sjovt og lækkert til hende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kim

    Vores hund, Winston, er en lille pruttende snorks,skinke af en Boston terrier, der er bange for alt, fra viftende græs, til måger der flyver over ham.
    Til gengæld giver han en den varmeste velkomst når man kommer hjem, eller hver eneste morgen, og det er simpelthen så dejligt og hyggeligt at have fået hund!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • stina kjersgaard

      Jubii hvor er det fedt….. hundene ligger med poterne i vejret over nyheden!
      Hvis du kan sende det til Majvænget 11, 2740 Skovlunde.
      Vi glæder os til at modtage det ?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • stina kjersgaard

    Jeg vil elske at vinde den til mine 2 hundepiger på 8 år. De blev for 8 mdr siden “storesøsterhunde” da jeg fik min søn. Selvom der er lidt mindre tid til dem nu elsker de deres lillebror. Den ene hund sover middagslur sammen med ham, og den anden har flere gange været ovre og give ham sin favoritbamse, hvis han græder og er ked af det…. (Kan i øvrigt se, at posen med mad er til junior hunde, så den vil blive afleveret på Rødovre dyreinternat som ligger tæt på mig, hvis jeg er så heldig at vinde.)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Stina. Fordi at jeg syntes din ide er så smuk vil jeg lade dig vinde. Jeg burde have tænkt på det selv. Hvor skal jeg sende goderne hen? Send mig en mail

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Vi elsker vores labrador Karen Blixen på 5 år. Hun kan altid få en i bedre humør og er altid klar til at lege med en 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ilona Højberg

    Min lille shih tzu kom til os ved et tilfælde i sommer. Tror hun kom fra en hvalpefabrik, så til en familie, der ej kunne klarer opgaven og gav op efter 3 uger. Ja hun er 3 år oh har haft hvalpe , men den gladeste kærlige lille hund, så længe vi tager lidt hensyn til, at hun har lidt svært med nogle ting. Hun skal bare blive gammel her

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, vi har den dejligste puttehund. En rigtig skødehund… hvis han altså ikke vejede 45 kg ?
    Men Morgan er den dejligste familie hund.
    Han hopper og danser rundt når vi kommer hjem. Og han og vores datter leger, putter og hygger. Og hvis vores datter er ked af, så trøster Morgan. Vi kunne ikke ønske os en bedre hund. Vi eeelsker vores hund!!! Måske lidt mindre når han sniger en fis ud om aftenen, så vi alle sidder og gemmer vores ansigt for ikke at besvime ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hahaha! De er så stygge de hundeprutter! Forstår ikke at de selv kan holde dem ud og ovenikøbet ofte sniffer dem ind. ???

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, de er stygge! Men det er først rigtig slemt, når han snuser, for derfor at rejse sig og gå! ? Så ved vi at vi skal gå i dækning! ???

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha? Ja, hvis selv hunden stikker af så er det slemt. Mine hunde fiser også men de holder ud. Kun mig der stikker af.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Margrethe Nygård Schmidt

      Min dejlige Mowgli ville elske sådan en godi bag , han er verdens dejligste hund og elsket af alle der kender ham , han er vores hjemme boende barn sammen med hans søster Emma ( kat)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Og jeg elsker hende OVERALT på jorden <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Jeg håber at vinde lidt lækkert til mit troldebarn Bugsy på 10 år. Hun er storesøster til 4 drenge og uanset hvor meget de larmer og selvom hun til tider kommer sidst i rækken – så er hun 100 % hengiven og elsker os alle sammen alligevel ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 % rabat hele dagen!