ALES STENENE

50% PÅ LÆKKERIER TIL BOLIGEN

Så har jeg igen været ude og snuse lidt rundt i alle de lækkerier der findes til boligen. Her er det køkkenet som jeg slog et smut forbi og her fandt jeg virkelig noget at sætte gaflen i! Når det kan ske, det kan knive med en gaffel så se lige det her sæt! Så lækkert og smukt design dette bestik har. Kobber og med fin gravering.

Men ikke nok med det så har jeg også fundet dem her bassedrenge frem. Dyrk lige en omgang lir du kan få her til dit køkken. Slut med gamle krus med sorte render og revner. Heller ikke flere fade med fedtkanter eller skåle som ikke matcher. Bitz er virkelig det hotte og flotte når vi snakker køkken. Designet er tidsløst og miljøvenligt design. Her er det ikke skadelige materialer som er benyttet til at skabe dette smukke køkkengrej. Her er også leget med at gøre livet sundere ved at skabe service og skåle i str  som giver en mindre portion og derved ikke øse for meget op. Smart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALES STENENE