KÆMPE MINI BLOOMINGVILLE UDSALG!

5 HELT UTROLIGE MUST HAVES TIL BOLIGEN

Hjemmet er vores aller helligeste sted hvor vi føler os trygge og hjemme. Vores plads på jorden som er helt vores! Derfor skal det hjem også bare være det sted hvor vi kan finde den dybeste ro i vores indre, og det kan vi jo kun hvis vi føler at vi har indrettet os præcis som vi selv ønsker, og ikke ladet os påvirke af andre og deres måde at bo og leve på.

Skrevet i samarbejde med coolnordic

Men det skader jo aldrig at samle inspiration udefra, hvis man ikke helt selv ved hvad der skal til for at finde sin helt rette stil frem. Her er nogle forslag til nogle gode, praktiske og smukke ting til at gøre hjemmet mere hjemmeligt! Ferm Living har skabt bolig interiør som passer til de fleste nordiske hjem. Det er gjort simpelt uden at se billigt ud, men minimalistisk på det helt rette måde. Coolnordic har et godt udvalg af Ferm Living og her er nogle af dem. Jeg har godt nok lagt 9 stk op men synes der skulle lidt mere af det lækre med 😀

Her ser du bla

Hængende fyrfadsstage 

Garderobestang Pujo 

Køkkenstang til opbevaring

Marmortræer tre stk 

Arch lysestage 

Bordplade til trådkurv 

Herman spisebordsstol 

Plantekasser rund til indendørs 

Her var så et lille udpluk af hvad jeg synes kunne passe godt ind i et hjem som ikke skal støje for meget og stadig være praktisk men simpelt. Men der er jo meget mere at kigge på så lad dig kun inspirere men vælg helt og holdent ud fra din egen smag og hvad der gør netop dit hjem dit!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆMPE MINI BLOOMINGVILLE UDSALG!