HUSK NU AT HAVE LYS PÅ!

30% RABAT PÅ PARFUME

Er du også en af dem, som elsker dufte, og ikke kan få nok af dem? Jeg tror jeg er små samler af parfumer, og har en hel samling i toiletskabet. Jeg vil helst gerne have flere dufte, så jeg ikke kun dufter af samme duft hver eneste dag. Der findes faktisk en billig løsning på, at have tons vis af dufte til enhver lejlighed. Jeg har fundet en måde hvorpå jeg får en lækker duft hver måned, som rækker 30 dage! Jeg giver blot 99kr om måneden, og så får jeg en ny lækker duft med posten hver 30 dag. Du bliver ikke bundet af nogen bindingsperiode, og kan derfor opsige dit medlemsskab med det vuns. Slut med at have parfumer, som bare står og samler støv! 😉

Jeg startede ud med Dolce Gabbana – Dolce, som kommer i en fin lille falske og beholder. Den passer nemlig lige til tasken, så jeg kan have den med mig på farten. Så jeg altid dufter godt. Det er jo noget, man ofte kunne have brug for når man har en hektisk dag, og føler at man stinker mere af gnu end af dame. Det smarte ved hele dette koncept er jo, at man altid har en frisk duft med sig på vejen, og man får også testet en masse dufte oveni. Så finder man hurtigt ud af hvilken dufte, man måske vil investere penge i, i form af en flaske. Jeg synes det er en super strålende ide, som Instafume har fundet på, og  jeg derfor vil dele med jer. En anden smart detalje er, at du kan oprette en kø-funktion, som fungere således at du vælger nogle dufte, som du gerne vil have/prøve og så kan du helt selv vælge i hvilken rækkefølge du ønsker at modtage dem.

Prøv lige og se hvor fin en beholder du får med til din parfume. Diskret og elegant er lige hvad den er.

Den er super nem at betjene da du blot kommer din nye duft ned i beholderen, og skal du have et pift så drejer du blot på den nederste del af beholderen, og swup kommer duften til syne og du kan nu give dig et skud. Den er altså så smart, og jeg er allerede helt vild med den! Den er så nem at smide i tasken! I love it!

Din rabatkode for at få 30% på første køb er ZATLER18

Pssst. Der er fri fragt altid 😉

Skrevet i samarbejde med instafume

4 kommentarer

 • Charlotte

  ENDELIG er det koncept kommet til Danmark. Nu har det været i USA i flere år. jeg er en lykkelig pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da dejligt at hører! 🙂 Jeg er også helt vild med den ide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   De skal bare lige tilføje flere dufte, hvis de skal holde på folk. Der er ikke meget spændende at vælge imellem for kvinder. Men nu er jeg da tilmeldt en måned til at starte med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der skulle gerne komme mange flere løbende. Jeg er spændt på hvad der kommer af dufte.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK NU AT HAVE LYS PÅ!