Jeg kan lide

Sommer, Molo og eventyr

2. maj 2018

Sommerferie ja, den længtes de fleste af os nok efter! Jeg sidder allerede her og drømmer mig væk til hvide sandstrande og varmere solstrejf. Nogle af de steder jeg har planer om at besøge i år er bla. USA – Florida, Californien og Schweiz – Geneve.

Disse steder har jeg været før med undtagen Florida, så det ser jeg meget frem til!  Florida er jo kendt for sine smukke badestrande og tropiske vejr, og Californien er kendt for både strande og  Hollywood, så der er nok at se og opleve! Geneve i Schweiz er bedre kendt for sin smukke natur og skiløjper og ikke at glemme chokolade;) Men noget de alle har til fælles er varme og solskinsdage! Så her er det jo nødvendigt at have badetøjet med i bagagen. Godt har Schweiz intet hav men de har noget meget smukke søer!

Så det er en nødvendighed at have noget badetøj parat til ferien, og det skal jo være både praktisk, behageligt og funktionelt. Det er tre ting som Molo badetøj  rentfaktisk kan dække. De har et smukt og bredt udvalg af badetøj for de små, så det er helt klart et kig værd og nu du er igang kan du lige så godt tilføje et par badesko oveni for at fuldende outfittet. Det er både praktisk, behageligt og funktionelt!

 

Jeg faldt over en super sød og smuk dragt fra Molobadetøj, som jeg virkelig synes er så fin til at medbringe på badeferien. Den vil klæde Samara så fint der jeg helt sikker på!

 

Men udover at bade så skal vi helt klart også besøge Universal Studios, besøge min gamle arbejdsplads Playboy Mansion igen efter så mange år og vise min datter Hollywood og Walk of Fame. I Miami skal vi opleve stranden, bylivet og sumpen. Det bliver en sommer med oplevelser vi sent vil glemme.

Jeg glæder mig så meget til at dele eventyret med jer! 🙂

Men nu vil jeg gå ind og shoppe noget Molo badetøj 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar