Jeg kan lide

Miljøvenlighed i børnehøjde!

13. maj 2018

Jeg stod lige i den situation at Samara skulle have en ny tandbørste og krus, men hvor finder man så det henne, som på en og samme tid er både skånsomt for hende og miljøet? Det var en sag at finde noget som både udstrålede nuttehed og kvalitet?

 

Jo ser du, der var jeg på bar bund indtil jeg faldt over en tandbørste og et krus af majs. Ja jeg tænkte også huh? Det kan man da ikke lave tandbørster og krus ud af! Men jo den er god nok og det er så smart at det kan benyttes som kompost når det er færdigt i brug. Så du skåner naturen for en omgang plastik der bare ryger fluks i skraldespanden. Her kan du bare drøne det ud til kompost og indenfor 3-6mdr har du en god gang muld pga den bioplastik det er skabt af. Bare husk at brække tandbørste hovedet af først 😉

Det samme gælder for kruset! Det er skabt af bambus og kan der ligesom tandbørsten bare ryge ud til kompost. Det er da bæredygtighed der vil frem i verden! Det hele fandt jeg på Øko-vejen.dk

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar