Jeg kan lide

Legetøj med god samvittighed!

4. maj 2018

Hvis du som jeg  tænker over miljøet og gerne vil skåne den ved, at handle ind miljøbevidst! Så er der flere gode måder at gøre dette på! Du kan købe nyt håndlavet eller du kan købe secondhand. 

Ved secondhand er der både penge at spare, og du skåner miljøet for at der skal produceres nyt hele tiden.

Jeg har været ude på jagt efter et sted hvor der er gode brugbare ting til de små, og jeg faldt over en side som jeg fluks blev ret vild med. Her har de så mange sjove, søde og spændende ting på www.legesjæl.dk

Her bliver jeg svag fordi jeg jo har en svaghed for vintage og antik, så Legesjæl

er et ren eldorado for mig! Og har du det på samme måde så hop derind og bliv forelsket!

Her findes stort  set alt hvad hjertet kan begære for et barn. Jeg bliver selv helt nostalgisk af at kigge siden igennem fordi den bringer minder frem fra min barndom. Men de har legetøj fra både 50, 60, 70 og 80’erne.

Jeg savner tiden som barn hvor alt var en leg, vi skulle kun tænke på at sove, spise og lege, resten klarede mor jo. Barndommen er en kær tid som vi skal mindes og derfor skal vi også sørge for at vore børn også husker deres med glæde og afsavn.

Hos Legesjæl kan man berige barnet med dejlige legesager og samtidig skåne miljøet og det er da ihvertfald noget at tage med sig!

Det som jeg rigtig godt kan lide er at det meste er skabt i træ som jeg jo er meget begejstret for og så har det både patina og sjæl. Så er du nede med genbrug og patina så er det helt klart hos www.legesjæl.dk du skal se dig om efter noget nyt brugt legetøj.

Men du finder også både interiør til børneværelset og resten af hjemmet.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar