Alt & Andet

Jeg tog en familie til mig

1. maj 2018

Jeg ønskede at min lille Sod som er et Hellig Birma mix skulle have en legekammerat udover mine pølsehunde Rynke Og Nellie. Så jeg hoppede et smut på DBA for at lede efter en Hellig Birma. Men uden det store held for der var ikke rigtig nogen killinger eller match at finde.

Men jeg gav dog ikke op og ledte flere steder på nettet hos div avlere og sites for salg af Birma. No luck either. Så havde næsten opgivet håbet men midt på natten vågnede jeg og kunne ikke rigtig sove, så jeg googlede igen katte og fladt over en Birma med killinger. 100kr stod der WHAT tænkte jeg, det må da være en taste fejl, men nope den var godt nok.

Så jeg aftalte en tid og hentede dem så snart det var muligt. Jeg frygtede hvem der ville komme og hente de katte til den pris så jeg kunne ikke bare ignorere dette opslag. Nu ved jeg at jeg kan sørge for gode hjem til killingerne og selv beholder jeg moren.

Der var 5 små killinger som far er ukendt på. Jeg har nu sørget for at få alle katte vaccineret og sundhedstjekket så de er klar til verden 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar