Jeg kan lide

Guf for den søde tand og miljøet!

10. maj 2018

Så dukkede sommeren endelig op og sammen med den, lysten til at nyde dagen med is og søde sager!

Follow my blog with Bloglovin

Men hvad nu hvis man gerne vil have fat i slik der både er guf for den søde tand og for miljøet??

Vi tog en dag i solen med både is, soda og flødeboller! Og ikke en hvilken som helst flødebolle, nemlig en som er skabt med omtanke! Det er jo et emne jeg har haft oppe og vende nogle gange efterhånden, og nu igen! Men det kan jo altså ikke siges nok! Vi skal tænke på vores natur for vi har kun en. Og derfor skal der også tages hånd om den ene vi har.

Disse dejlige brune lækkerier er 100% økologiske og derfor er de skabt i ånd med naturen! Det er slik med en god smag i munden. Det betyder jo lidt for os der tænker på at skåne naturen for sprøjtemidler, forurening og grov behandling af de resourcer naturen har til rådighed. Vi frådser med alt og ret så ofte uden nogen omtanke for hvad konsekvenserne er. Hos Øko-Vejen finder jeg mange lækre dagligvarer som ALLE er økologiske og kompostbare! Det er altså bare så smart! I love it!

Så er du lige som Samara og jeg, vild med økologi og miljøvenlige produkter, så er det præcis hos Øko-vejen at du skal gøre dine dagligvare indkøb.

Og hvis du tænker jamen det er da både dyrt og besværligt at finde økologiske vare og det kan jeg da ikke finde på et sted. Jo det kan du faktisk her hos Øko-vejen, for de har bygget deres dagligvarer shop op på netop dette. Så du kan rent faktisk gøre dine køb på en gang. Og så bringes det lige til døren! Yaay.

Så du behøver jo blot at klikke dig ind på shoppen og gøre dine indkøb:D

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar