Jeg kan lide

Børnefødder og badesko

1. maj 2018

Nu er det gode vejr så småt ved at være over os, og det betyder jo også at vi begynder at tænke på sandstrand og badning. Det betyder jo så også at vi skal finde badetøjet frem eller ud og spendere penge på noget nyt, men hvad med fødderne??

Addidas

Er det nødvendigt at tænke de tanker eller er det overflødigt? Det er jo en ret væsentlig ting at tage op for vi  må jo huske på at motorikken og balancen hos de små er en tand mindre udviklet end hos os voksne.

For slet ikke at tale om de små og fine fødder, som ikke har dannet et sikkert nok lag hud til at modstå de værste underlag, som en sandstrand kan gemme på. Så badesko er en ret god ide at anskaffe for de små. Ikke nok med at de beskytter de små fusser, de hjælper også på balancen når de små bevæger sig på ujævnt og glat underlag, og  det er da en kæmpe plus!

Jeg husker tydeligt da jeg var barn, der benyttede vi også badesko for ikke at skære os på det ofte ujævne og kantede underlag sydspå, og herhjemme. Danmark har jo visse strande som er ret rig på sten, muslingskaller og affald såsom glasskår fra smidte flasker osv. De kan gøre en del skade på en lille barnefod.

Du kan faktisk få en del seje badesko idag som både er praktiske og med lækkert design, men også de mere neutrale som ikke vækker så megen opsigt hvis man er til det.

Det er altid vigtigt at være forberedt på de muligt ventede ulykker som ligger lurer derude og hvis man sikre sig at badetøjet er iorden med både tøj og sko, så er man godt på vej til en sikker badeferie.

Der er ikke noget værre end en afbrudt ferie pga en tur på skadestuen er en nødvendighed. Den kan vi alle vist godt være foruden.

Ser vi lidt nærmere på disse lækre badesko så er Reima både fin og praktisk med skridsikker bund og  har UV filter 50+, og så de komme i vaskemaskinen uden at tage skade.

Addidas er også på banen med en top lækker badesko som både danner fast form og perfekt til vådt underlag, plus de har en ekstra beskyttet front og hæl pga undersålen går op over.

Småfolk skoene er lavet af et hurtig tørrende materiale så de små ikke går rundt med våde og kolde fødder længe. De har UV filter 50+ så de små fødder er beskyttet imod solens stråler.

Arena bringer den klassiske badesko tilbage i en fed udgave som denne transparente sag. Den er dejlig og luftig for fødderne så de små ikke sveder i skoen. Den er fleksibel og behagelig pga den blød gummi men alligevel super på vådt og glat underlag.

Er man bare lidt i tvivl om det er en god investering at ofre penge på badesko, så skal man blot tjekke statistikker for ulykker med børn involveret. Her står at 13% kommer tilskade ved at skærer sig på stranden og 3 har fatal udgang 🙁 og det tal kan man mindske ved at benytte badesko

Så ja der er helt klart grund til at investere i et par badesko til den du holder mest kær. Det andet er bare ikke det værd så better safe than sorry vil jeg sige.

Min lille Samara har også altid sine sko på når vi er ved vandet.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar